شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

بررسی ماجرای نامه‌ی تخلیه شهرهای مرزی ایران به دلیل وقوع احتمالی جنگ

بررسی ماجرای نامه‌ی تخلیه شهرهای مرزی ایران به دلیل وقوع احتمالی جنگ ماجرای نامه کمال حسین‌پور، نماینده سردشت و پیرانشهر و عضو کمیسیون عمران به شمخانی در خصوص تخلیه روستاهای مرزی چیست؟
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 26
کد خبر: ۶۰۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ متاسفانه از نامه بنده در بعضی از کانال های ضدانقلاب استفاده شده است، این موضوع اصلا سیاسی وامنیتی نیست، بلکه موضوعی اجتماعی است. ما به قوانین و مقررات نظام و بحث امنیت مرزها معتقدیم و روی چنین موضوعی بحثی نیست. در وهله دوم باید گفت که بیش از ۲۰ سال است که، مصوبه‌ای وجود داشته مبنی بر اینکه این روستاها به دلیل آنکه خارج از نوار قرمز مرزی هستند باید تخلیه شوند. ۶ روستاست که که دوتای آن تاکنون تخلیه شده و برخی دو الی سه خانوار در آن زندگی می‌کردند. اما باقی مانده این روستاها که به طور متوسط ۶۰، ۷۰ نفر در آن زندگی می‌کردند، هنوز تخلیه نشده و دستور تخلیه آن آمده است. در صورت امکان با همکاری مردم، پاسگاه‌های هنگ مرزی و سایر ارگان‌ها، این ساکنین باید اسکان داده شوند. تا مشکل امنیتی نیز پیش نیاید. اگر هم قرار است این ساکنین خانه‌ها را تخلیه کنند، ما باید بتوانیم رضایت آن‌ها را به دست بیاوریم تا با راهکاری در یکی از روستاهای همسایه، یا روستایی که بزرگ‌تر است بروند، یا اینکه زمینی به آن‌ها واگذار کرده یا وام بلاعوضی بدهیم. هدف ان است که خانوارهایی که در این مناطق زندگی می‌کنند و اغلب از قشر ضعیف جامعه هستند، در وضعیت معیشت خود دچار مشکل نشوند.

 

آیا قرار بر رسیدگی به موضوعات و پیشنهادات هست؟
بله من در نامه‌ای که به آقای شمخانی روز چهارشنبه هفته گذشته نوشتم، هنوز پاسخی از آن حاصل نشده است اما با استاندار محترم نیز صحبت شده و ایشان قول پیگیری دادند. ان‌شاالله ما از طریق ارگان‌ها و سازمان‌های ذیربط پیگیری میکنیم تا به نتیجه برسیم.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار