رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس

بررسی ماجرای نامه‌ی تخلیه شهرهای مرزی ایران به دلیل وقوع احتمالی جنگ

ماجرای نامه کمال حسین‌پور، نماینده سردشت و پیرانشهر و عضو کمیسیون عمران به شمخانی در خصوص تخلیه روستاهای مرزی چیست؟
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 26
کد خبر: ۶۰۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ متاسفانه از نامه بنده در بعضی از کانال های ضدانقلاب استفاده شده است، این موضوع اصلا سیاسی وامنیتی نیست، بلکه موضوعی اجتماعی است. ما به قوانین و مقررات نظام و بحث امنیت مرزها معتقدیم و روی چنین موضوعی بحثی نیست. در وهله دوم باید گفت که بیش از ۲۰ سال است که، مصوبه‌ای وجود داشته مبنی بر اینکه این روستاها به دلیل آنکه خارج از نوار قرمز مرزی هستند باید تخلیه شوند. ۶ روستاست که که دوتای آن تاکنون تخلیه شده و برخی دو الی سه خانوار در آن زندگی می‌کردند. اما باقی مانده این روستاها که به طور متوسط ۶۰، ۷۰ نفر در آن زندگی می‌کردند، هنوز تخلیه نشده و دستور تخلیه آن آمده است. در صورت امکان با همکاری مردم، پاسگاه‌های هنگ مرزی و سایر ارگان‌ها، این ساکنین باید اسکان داده شوند. تا مشکل امنیتی نیز پیش نیاید. اگر هم قرار است این ساکنین خانه‌ها را تخلیه کنند، ما باید بتوانیم رضایت آن‌ها را به دست بیاوریم تا با راهکاری در یکی از روستاهای همسایه، یا روستایی که بزرگ‌تر است بروند، یا اینکه زمینی به آن‌ها واگذار کرده یا وام بلاعوضی بدهیم. هدف ان است که خانوارهایی که در این مناطق زندگی می‌کنند و اغلب از قشر ضعیف جامعه هستند، در وضعیت معیشت خود دچار مشکل نشوند.

 

آیا قرار بر رسیدگی به موضوعات و پیشنهادات هست؟
بله من در نامه‌ای که به آقای شمخانی روز چهارشنبه هفته گذشته نوشتم، هنوز پاسخی از آن حاصل نشده است اما با استاندار محترم نیز صحبت شده و ایشان قول پیگیری دادند. ان‌شاالله ما از طریق ارگان‌ها و سازمان‌های ذیربط پیگیری میکنیم تا به نتیجه برسیم.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده